Spidshunderacen Norrbottenspids er en meget social, kærlig og venlig race uden generel dominans eller agressivitet. Tæven er 42 cm +/- 2 cm. Hannen er 45 cm +/- 2 cm. Vægt tæve 7-11 kg. Hanner 11-15 kg.

Velkommen til vores hjemmeside

Hvalpe født d.03.06.2022

Mor:  DK01345/2017 - DKCH.KLBV. Yuuna

Far: DK09360/2008 - DKCH.KLBCH.DKV16 DKVV16.18.19 KBHV18.19 KBHVV18.19 DKVECH.INTCH. Spidsbjørnens Kenai

7 smukke og kernesunde fine hvalpe født d.03,06.2022. To fine og sunde tævehvalpe og fem hanhvalpe blev født i stuen natten til lørdag. Rosa: Som er topsocial, kærlig og smuk tævehvalp er endnu ikke rejst fra mor og far.    

Hvalpekuld født d.10.05.2022.

To lækre hvalpe er endnu ikke rejst til nye hjem !!

DKCH.KBHV.INTCH. Spidsbjørnens Ziggis Tjej Sparkie fødte natten til d.10.05 otte pragtfulde hvalpe. De har alle fuld maske (Farve på/fra ørene, ned over øjnene samt flotte velplacerede  aftegninger. De 3 tæver og 5 hanner passes kærligt af mor Sparkie.

Far til de små stjerner er DKCH.INTCH.Punapippurin Katinkultaa (Sisu) 

Alle Sparkies hvalpe er rejst fra mor og far.

Forventer 2 hvalpekuld i foråret 2022

Kennel Spidsbjørnens har 3 hvalpekuld tilbage inden ophør af opdræt af racen Norrbottenspids  som vi indførte til Danmark fra januar 2001. Alle de "danske hunde" i racen har sit grundlag fra Kennel Spidsbjørnens hunde der er importeret fra Norge, Sverige, Finland, Canada, Holland og USA. De importerede hunde er fra forskellige genetiske linjer der ikke fandtes i Danmark. Formålet med det store omkostelige arbejde var at racen kunne udbredes i Danmark og undgå indavl i racen.                    

To af Kuldene forventes født i forår 2022 mens det sidste kuld ventes født i 2023.

 

Velkommen til vores hjemmeside

Alle de smukke hvalpe er rejst til deres nye hjem.

Hvalpe født d.05.04.2021. 4 hanhvalpe og 3 tævehvalpe. D.16.05. 

Mor: Dansk Champion.Københavnsvinder2018   Spidsbjørnens Ziggi´s Tjej Sparkie.

Far: Dansk champion. Danskjuniorchampion. DKK.Vinder2018. Internationalchampion.   Punapippurin Katinkultaa.

Hvalpene har stambog fra Dansk kennelklub. Registreret i dansk hunderegister. Vaccinerede og med sundhedsattest fra dyrlægen. 

Med hvalpene følger 12,5 kg af det kvalitets hvalpefoder de er opvokset på, en fodertønde, godbidder, naturlige gnaveting samt et rabatgavekort til køb af nyt foder. 

Medlem i racens specialklub, Spidshundeklubben, gratis udstilling i babyhvalpeklasse eller hvalpeklasse - begge kan naturligvis til eller fravælges.

Tinas hvalpe er rejst til nye hjem.

Her er Gustav, for nogle år siden, sammen med hvalpe. Hvalpene er prægede på børn i mange aldre samt forskellige voksne mennesker samt sunde kendte hunde.
Hvalpe som rejser fra Kennel Spidsbjørnen er altid optimal prægede og stimulerede, har "kørt" bil, hørt radio, set tv, oplevet kost, støvsuger, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. På alle lyde udendørs biler, motorcykler, helikopter og talende mennesker de ikke kan se osv. Kort sagt er hvalpene præget på alle lyde i og uden for hjemmet. Naturligvis måle sig med stimulering, fra den ottende uge, i dens nye familie.

Før hvalpen bliver 8 uger bliver den vacineret og chippet med sit "personnummer", dyrlægen undersøger grundigt den og udsteder en sundhedsattest. Når det er tid til at rejse til dens nye familie tager den DKK-stambog og sundhedsattest og meget mere med sig. Dens nye familie får garanti osv iform af DKKs købsaftale.

Skønne Loa

Lille henrivende DKCH, KLBV, KLBCH, Tiurtunets Kirra fødte d. 38.12.2010, 5 lovende, sunde og smukke hvalpe, 2 hanner og 3 tæver. Far er DKCH Spidsbjørnens Kenai en dejlig dreng med forrygende skøn temperement. En konstallation som vi forventer meget af !

Nye hvalpekuld

Kirra fødte d. 20 maj fire velskabte tævehvalpe. hun ønskede ikke at føde i den planlagte fødekasse hvorfor den førte hvalp blev født på terassen i haven, de øvrige hvalpe fødtes i de store hvalpes hvalpekasse som står på samme terasse. Fødslen gik godt, Kirra er en fortrinlig mor, hvalpene trives og vokser med ekspres fart.
To af hvalpene rejser til Oregon USA når de er store nok til rejsen så der er kun to der skal have nyt hjem.
Kirra er den blideste, mildeste og mest sociale hund vi nogensinde har oplevet i de mange år vi har haft hunde og da mentaliteten som regel overføres fra mor til hvalpe må man sige at de familier som får hvalpene er heldige.